Kirjoitan tunteesta ja tunteella. Kuin jokainen blogini olisi ensimmäinen…. tai viimeinen. Voi tuntua turhamaiselta kun olen innoissani 50000 klikkauksen rajapyykin ylittämisestä. Mutta olen myös matemaattinen henkilö. Ymmärrän että satasen juokseminen 10 sekuntiin on mukavampaa kuin 11. Tosin itselläni se riippuisi keinoista.

Se, miksi kirjoitan blogia, valkeni äskettäin. Tykkään tehdä monenlaisia asioita. Olen toiminut hautausurakoitsijan tehtävissä, opiskellut jonkun aikaa sairaanhoitajaksi, huolehtinut pitopalvelutehtävistä ja niin edelleen.  Tällä hetkellä valmennan ja hoidan ihmisiä, opiskelen ja elän. En halua jättää asiaa yhden kortin varaan… muuta kuin rakkaudessa. Kun minulla on useita eri työ- ja harrastusmahdollisuuksia, moninkertaistan myös onnen tunteen mahdollisuuden. Siksi nautin tästä tyhjänpäiväisestä hetkestä 50000 klikkauksen takia.

En siis ole perfektionisti sillä oikeasti nautin tekemisestä. Nautin, jos saan opastaa, hoitaa ja neuvoa asiakasta siten ettei hänen tarvitsisi saman kivun takia tulla takaisin, ainakaan heti. Ymmärrän ettei se aina ole mahdollista ja rehellisyys asiakastakin kohtaan on oltava olemassa. Jos kipu on tullut vuosien saatossa, en ole taikuri joka saa sen hetkessä pois. Niitä taikureitakin voi olla. Ja toivon että menette heidän luoksenne mikäli tunnette jonkun sellaisen. Kertokaa hänestä myös minulle.

Valmentaessa nautin tunteesta kun saan valmennettavan ymmärtämään asioiden yhteyden toisiinsa. Elämä ei ole vain urheilua. Täytyy olla myös muita asioita joista saa onnen tunteen. Mutta silloin kun teet jotain, tee se kunnolla. Tänään laitan itseni peliin kokonaan Joensuun Areenalla klo 17. En pysty paljoonkaan mutta aion antaa joukkueelle kaiken. Tehkää te samoin jos tulette paikalle. Se tarkoittaa tunnetta mutta myös matematiikkaa. Tukekaa joukkuetta siten että lopputulos olisi mahdollisimman hyvä myös matemaattisesti.

 

Share