Kerron musiikkiesimerkkien avulla ajatusmaailmaani.

Silloin joskus en tykännyt Dingosta koska heillä oli huiveja ja rannerenkaita mutta hieman aiemmin fanitin Hanoi Rocksia vaikka heillä oli huiveja ja rannerenkaita.

Kuuntelin eilen Stray Catsia mutta minulla ei koskaan ole ollut amerikan rautaa. Pidän kuitenkin Ford Mustang Fastback 66 yhtenä cooleimmista autoista. Ajan kuitenkin Toyota Yaris Hybridillä.

Tykkään Ultra Bran kappaleesta ”sinä lähdit pois”, mutta en muista kappaleista, haluaisin kuitenkin että Suomen valtio omistaisi sähköverkot.

Kuuntelin 80 luvulla niin heavy- kuin discomusiikkia. Liikuin rock-kavereitteni kanssa gollegehousuissa ja laskettelutakissa.

Olen tykännyt jostakin proge biisistä tajuamatta että se on progea ja käynyt MoMa:ssa toteamassa että vanha Vespa oli näyttelyn parasta antia.

Jokunen aika sitten tekemälläni soittolistalla oli suomalaisista bändeistä seuraavia: Children of Bodom, Leevi and The Leavings, Happoradio, Zero Nine, 101 ja Peer Günt.

Tykkään Jukkapojan ”silkkiä” biisistä mutta en ”siideripissis” kappaleesta. Silti en juo olutta mutta siiderin voisin juodakin.

Tykkäsin Vain Elämää sarjan ensimmäisen tuotantokauden kaikkien artistien useammasta esityksestä. Silti minulla on kaikki U2 levyt.

Mikä tarkoitus postauksella oli. Se että älä kategorisoi ihmisiä musiikkimaun, harrastuksen, pukeutumisen tai minkään muunkaan yksittäisen asian takia. Keskustele, kuuntele ja mieti toisen sanomaa. Voi olla että teillä on paljon muuta yhteistä. Voi olla että opit jotain.

 

 

 

 

 

Share