Yritin keskittyä vain liikuntaan, eihän se aina onnistu. Mutta yritän pitää ajattelun loogisena, ilman sitoutumista mihinkään ideologiaan. Olen mielissäni keskusteluista ja on hyvä ettemme kaikki ole samaa mieltä. Elämä olisi tylsää. Yritän tuoda ajatuksia jotka herättelevät meihin ihmisiin vaikuttavista asioista niin fyysisesti, psyykkisesti kuin sosiaalisestikin.

En ajattele, etteikö kahvakuula olisi hyvä harjoittelumuoto (on kun tekee liikkeet oikein) tai etteikö liikuntaharrastus saisi olla raskasta (oikeassa mitassa).

En pidä mustavalkoistamisesta. Minusta sävyt kuuluvat elämään. Sarkasmi on huumorin aatelia ja siksi tv-ohjelma jota olen seurannut, on House. Epäonnistuminen kuuluu elämään, siksi tietoisesti epäonnistun sarkasmissani.

En politikoi. Kirjoitan vain ajatuksiani. Koska olen huomannut että joka puolueessa on jotain mistä en tykkää. Mutta joka puolueessa on jotain hyvää tai ainakin hyviä ihmisiä. (Tunnen mukavia ja fiksuja ihmisiä joka puolueesta).

En usko että ääriliikkeet euroopassa ovat nousseet auringon valon ja sopivien sateiden takia. Syyn täytyy olla joku muu.

En halua ääriliikkeitä vaan tekoja jotka vähentävät ihmisten tarvetta liittyä niihin.

Terveisin,

puolueeton

 

 

Share