Maailmassa on hyvin harvoja ihmisiä, joilla on vain vahvuuksia. Lukemattomasti enemmän on niitä jotka eivät halua kuulla tai huomaa omia heikkouksiaan. Olen ehdottomasti sitä mieltä, että mieli kehittyä urheilijana ja ihmisenä, sinun tulee nauttia vahvuuksistasi ja kehittää niitä, sillä ne tekevät sinusta erikoisen. Niiden kehittyminen johtaa siihen että voit tehdä jotain todella hyvin. Jotkut siis kokevat olevansa kaikessa hyviä. Silloin ollaan ongelmissa. Mutta myös silloin jos et ole miettinyt sitä sinun omaa vahvuuttasi, joka ohjaa tietäsi.

Osa miettii itsessään vain heikkouksia. Sekin on vakava paikka. Meissä kaikissa piilee varmasta paljon hyvää. Uskon siihen. On kuitenkin hyvä miettiäkin myös heikkouksiaan, koska niiden parantaminen saattaa olla helpoin tie kehittymiseen niin ihmisenä kuin urheilijanakin.

Kirjoitan tämän siksi että useasti törmää ihmisiin jotka vain tekevät, suorittavat. Kun heidän pitäisikin pysähtyä miettimään. Miettiä rohkeasti sitä missä olen hyvä mutta kohdata myös vaativampikin kysymys. Mitkä ovat minun heikkouteni. Tämä kehittää myös sosiaalista elämääsikin. Voit olla varmempi kun tiedät osaavasi jotain mutta myös nöyrempi tajuamalla ettei syy ole aina muissa.

Share