Turvaudumme monenlaisten voimien kehittämiseen. Haetaan fyysistä voimaa. Se auttaa meitä niin urheilusuorituksissa kuin elämässä yleensä. Haetaan voimaa kauneudesta. Hoitamalla kehoaan ja kasvojaan, tuloksena on itsevarmempi olo. Myös rakkaudesta sekä muista positiivisista tunteista saamme voimaa. Tunnemme olevamme tärkeä, mikäli saamme rakkautta, hyväksyntää tai huomiota. Mutta…

”Your brain is your best weapon”. Ilman ajatusta, emme tee lihaksilla mitään. Kauneus ilman järkeä, ei vie mihinkään hyvään. Tunne ilman sen hallintaa johtaa ikäviin lopputuloksiin. Siksi aivot ovat meidän tärkein työkalu.

Ajan kuluessa menetämme fyysistä voimaamme. Se on fakta. Kauneutemme tulee muuttumaan ja sydämemme tulee särkymään. Emme aina saa hyväksyntää ja huomiota, tekisimmepä mitä tahansa.

Mutta käyttämällä aivojamme voimme muuttaa toimintamallejamme niin ettemme tarvitsekaan fyysistä voimaa niin paljoa. Kauneutemme ei katoakaan kun ymmärrämme sen olevan muutakin kuin ulkokuori. Ymmärtämällä että elämäämme kuuluu positiivisten tunteiden lisäksi myös kivuliaita ja negatiivisia tuntemuksia, pärjäämme huomattavasti paremmin.

Onneksemme voimme kehittää älykkyyttämme. Voimme oppia säätelemään sen avulla muita voimiamme. Silloin kun ajattelemme, tulemme nauttimaan myös muista voimistamme enemmän. Se on avain onnelliseen ja menestykselliseen elämään.

Share