Tämän päivän idea koskee ihmisiä joilla on kepit käytössä. Jalassasi on vamma joka estää jalalle varaamisen. Etenkin tämä uusi ajatus on hyödyllinen heille joilla on kipsikenkä. Mutta myös polvioperaation jälkeen ideaa voi käyttää.

Liikkuessasi laita terveeseen jalkaan mahdollisimman paksupohjainen kenkä. Se mahdollistaa kepeillä kävelyn siten että pystyt helpommin pitämään asennon ergonomisena. Jos siis et saa varata jalalle, joudut kannattelemaan sitä ylempänä kuin toista jalkaa. Mutta paksupohjaisen kengän avulla nostat jalan automaattisesti ylemmäs jolloin voit pitää operoidun tai kipsatun jalan rentona. Selkäsi, hartiasi ja niskasi kiittävät tästä oivalluksesta. Voit myös aloittaa kenkien valmistamisen ja myydä niitä Tv-shopissa. En ole patentoinut ideaa vielä.

Keksin tänään myös tavan tehdä polttoainetta autoon vedestä, suolasta ja mustapippurista. Parasta tässä uudessa keksinnössä on se, että se parantaa myös ihmisten kuntoa, lisäämällä kestävyyttä, voimaa ja nopeutta. Se laihduttaa ja lisää lihasmassaa. Mietin vielä hetken kerronko kaavan blogissani vai yritänkö hyötyä siitä kaupallisesti.

 

Share