Menestyksen ytimessä on suorituskyky

Opi hyödyntämään urheilumaailman ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin oppeja yrityksesi tavoitteellisessa johtamisessa.

Valmennukseni keskittyvät yksilöiden kasvuun, tiimityön voimaan sekä energian hallintaan ja luovat pohjan kestävälle menestykselle.

Kohti erinomaisuutta

Autan johtajia tiimejä vastaamaan seuraaviin haasteisiin: Kuika erinomainen tiimi rakennetaan? Miten yksilön suorituskykyä vahvistetaan ja kehitetään? Kuinka varmistetaan yhtiesen tavoitteen toteutuminen?

Filosofiani

Tiimien menestyksen ytimessä on hyvinvoivan yksilön suorituskyky. Yhdistämällä fyysinen, henkinen ja sosiaalinen energia saavutetaan entistä suorituskykyisempi yksilö ja yhteisö. 

Rytmi, aika, tehokkuus ja lepo ovat energian hallinnan kulmakiviä, jotka valmennuksessa otetaan haltuun. Vain hyviä suorituksia toistamalla päästään kohti erinomaisuutta ja tavoitteiden toteutumista.

Valmentaja Henri Lomu

Olen valmentanut yli 30 vuoden ajan laajasti kilpa- ja joukkueurheilua. Oma metodini koostuu urheilukentillä saaduista käytännön kokemuksista sekä jatkuvan opiskelun tuomasta tiedosta, mm. fysioterapiasta, kasvatustieteestä, liikuntalääketieteestä, liiketaloudesta ja mindcoach stressinhallinnasta.