Katajan taival kohti Pantteri-patsasta jatkuu, HURRAA! Joensuun Maila aloittaa kautensa äitienpäivänä. Mutta mitä kaikkea menestyminen vaatii kaiken kaikkiaan.

On selvää että menestyminen vaatii motivoituneet, lahjakkaat pelaajat jotka ovat valmiita niin henkisesti kuin fyysisesti voittamaan. Valmennuksen tulee olla osaavaa ja ammattitaitoista jotta pelaajien taidot saadaan optimoidusti esille. Huolto- ja taustatiimin rooli on myös tärkeä. Se että pelaajat pystyvät keskittymään rauhassa omaan työhönsä, vaatii monen ihmisen puurtamista taustalla.

Myös yhteiskunnan tulee olla urheilumyönteistä. Mitä paremmin päättäjät Joensuussa ymmärtävät urheilun ja liikunnan positiivisen merkityksen, sen helpompaa täällä on sitä harjoittaa.

Elinkeinoelämän merkitys on myös huomattava. Elämykset joita menestyvän urheilun avulla voidaan tuottaa, vaatii sen että maakunnan yritykset haluavat profiloitua menestymiseen. Näyttää siltä että sitä halua myös maakunnastamme myös löytyy.

Mutta mikä antaa tarvittavan energian näille tahoille tehdä tuota elämyksiä antavaa työtä, panostusta ja päätöksiä.

Te Katsojat, Te Annatte! Nautinnollisia hetkiä urheilun parissa niin Katajan, MeijänJoman kuin maakunnan muidenkin urheilutapahtumien ennalta-arvaamattomissa näytelmissä.

 

Share